Söka efter råd om att sluta röka? Se nedan!


Om du är som många, vill du sluta röka, men du ifrågasätter om det blir alltför svårt eller om du ens har styrkan att lyckas. De tips som följer hjälper dig att anpassa dig när du börjar ditt nya rökfria liv.

Supportgrupp

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin . Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en stor process att sluta röka. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Stay Motivated

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta, och skriv ner dem för att hålla dem i åtanke.

När du slutar röka kan du inte bara hjälpa din egen hälsa, utan din älskade också. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla runt dig hälsosammare.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns mediciner, till exempel vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och utmaningar att sluta.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod att sluta cigaretter är inte den enklaste. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Planera framöver hur man hanterar stressiga situationer. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de stöter på ett stressigt ögonblick. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår.

Sluta röka

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

För alla som försöker sluta röka är den första veckan alltid det svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat röka, kommer din kropp att kasta all nikotin du har konsumerat. De begär som du upplever efter det kommer att vara övervägande psykologiska. Det är fortfarande svårt att hantera, men det blir gradvis lättare.

Att ålägga den långa och svåra processen att sluta röka kan utgöra en allvarlig utmaning för dig i ditt liv. Att sluta kan verkligen fungera, men. Du kommer att behöva ge det tid, och ha gott om tålamod och viljestyrka. Att ha rätt verktyg och information till hands kommer också att hjälpa dig på din resa. Denna artikel erbjuder ett antal beprövade strategier för att hjälpa dig att bli en icke-rökare.Source link