Snubblar på sluta röka? Prova några av dessa idéer!


Rökning är en vana som är ohälsosam. Inte bara kommer denna vana att ge negativa konsekvenser för din hälsa, det kan också få negativ konsekvens för dem i närheten av dig. Det kan orsaka lungcancer, hjärtproblem, emfysem och ett flertal andra hälsoproblem. Exponering för begagnad rök kan vara lika farlig som att röka cigaretter själv. Avsluta är så viktigt av många anledningar. Informationen i den här artikeln kommer att ge dig många tips som bör hjälpa dig att avsluta.

Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

TIPS! Gör ditt slutförfarande så enkelt på dig som möjligt. Försök inte åka kallt kalkon.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om stödgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv . Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Du kan bygga upp dina fördelar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att informera dina älskade av dina planer kommer att ge dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. Många rökare var tvungna att försöka flera gånger innan de lyckades sluta. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

Det bästa stället att börja när du slutar röka är att bara sluta. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du har slutat. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Den fräscha rena lukten av ditt hem kommer inte påminna dig om att röka när du kommer hem.

Tips! Om du har problem med att sluta röka på egen hand, prata med din läkare. Det kan finnas receptbelagda läkemedel som kan hjälpa till att sluta, bland annat vissa antidepressiva medel.

Rökning är både ohälsosamt och farligt. De som röker är mer benägna att lida av hjärtinfarkt, cancer eller emfysem. Även begagnad rök är allvarlig och kan ha negativa konsekvenser för dina näraas hälsa. Genom att följa de råd som ges här kommer du att vara på väg till en lycklig och hälsosam rökfri framtid.Source link