Snabbt sluta röka genom att använda detta råd


Att sluta röka vanan är inte lätt för någon, även de som är mycket starka viljat. Även de som verkligen vill sluta känner fortfarande som att de får något av det. Ta lite insikter från denna artikel till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska avbrottet från den cigarettvanan.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet kvar av cigaretter. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp till en ansträngande aktivitet. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. En gång i månaden har gått, gå ut till middag på en ny restaurang. Efter det fortsätter du att göra belöningen bättre tills du är på en punkt där rökning inte längre är ett problem.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage. Försök att schemalägga dessa aktiviteter under tider du vanligtvis har svåra begär för en cigarett. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Genom att göra detta gör du en pakt att aldrig börja röka igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Dock släpps cigaretter helt och hållet att fungera ganska bra.

Tänk på några viktiga delmål, till exempel att stanna bort cigaretter i en vecka och bestämma belöningar för att nå dessa mål innan du når dem. Observera några godisar som du kommer att låta dig ha när du slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Detta ger dig lite extra motivation, och det kan bara hålla dig från att grotta och röka igen.

Se till att du får en tillräcklig mängd sömn när du är i färd med att ge upp din rökvanor. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Många, många människor har framgångsrikt slutat röka. Du kan också. Genom att använda råd från denna artikel och hålla fokus, är det möjligt att effektivt sluta röka. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link