Sluta röka och få din hälsa tillbaka med dessa enkla tips


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Det är möjligt att sluta om din inställning är positiv, och du har viljestyrka och några idéer som de som anges i följande artikel för att hjälpa dig. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Tänk inte ens på framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera Rökning från ditt liv. Det är en stor process att sluta röka.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. En bra träning underlättar också mycket stress från din dag. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

10 minuter

TIPS! Låt dina nära och kära vänner veta att du vill sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätt att fördröja dig själv tills dess att det har gått.

Fira varje milstolpe längs din väg för att sluta, välj små belöningar du gillar. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett. Efter en längre tid kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Secondhand Smoke

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och dina nära och kära.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Det kommer betydligt bättre chanserna att du lyckas sluta röka.

TIPS! Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Gör en lista med viktiga mål och belöningen för att nå dem.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men de flesta kan bara inte tycka om att göra det. De människor som framgångsrikt kan sluta har vanligtvis gjort en solid plan och har mycket motivation att fortsätta. Informationen i den här artikeln kommer att ge dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv, och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.Source link