Sluta röka nu – Tips för att slutligen bryta vanan!


Många människor vet inte hur man faktiskt försöker sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur att sluta. Som det är med allt, ju mer du lär dig och forskar om de bästa sätten att sluta röka, desto enklare är det. Följande tips gör det möjligt för någon att sparka rätt verktyg för att bekämpa rökning.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara att extra pressar dig på rätt väg mot din rökningstopp.

TIPS! Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Övning är också en lång väg att minska stressavlastaren. Om du är ute av form eller dålig hälsa, börja sedan långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Överväg att använda ett nytt märke när du tänker att sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Du kommer att vara bra till nytta när du slutar.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt skulle röka.

Nu är det lika bra att sluta röka. Ställ inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Istället för att tänka på att sluta röka som en tortyr, tänk på att vilja sluta. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig incitament och hjälp med motivation.

TIPS! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och kom ihåg att rengöra ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.

Denna artikel har till syfte att erbjuda en användbar sammanfattning av Array som utgör grunden för framtida studier. Fortsätt lära och du får all information du behöver. Ju mer information du lär dig, desto bättre kommer du att göra med det.Source link