Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd, viljestyrka och några knep som hjälper dig på vägen, som de som skrivs i den här artikeln. Följ detta råd, och du kommer se att sluta röka är mycket lättare än du trodde.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar från denna trance, kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Var noga med att diskutera någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in fler mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan utan att dom är dömd. Låt dem veta att i början av processen , och att du kanske inte är helt själv. Att röka är inte lätt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Om du inte kan sluta kall kalkon, komplettera dina försök med nikotinbytesprodukter som nikotintummi eller fläckar.

Rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra att sluta röka lättare att hantera. De är inte för alla, så denna diskussion bör också inkludera din detaljerade medicinska historia. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Om dina triggare inkluderar rökning under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta som du inte hade.

Du bör inte försöka att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få en hel del från att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

TIPS! För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck sunnare metoder för att hantera denna stress. Du kan träna en gång om dagen, hitta nya hobbies eller kanske få massage.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, behandla dig en film. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att driva dig på rätt spår. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha folk runt som stöder systemet på plats. Det här hjälper dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, se till att du rengör huset noggrant, när du bestämmer dig för att sluta. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta gör ditt hus lukta rent och friskt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren .

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

Tips! När du slutar röka, börja med att byta märken. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det här kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt skulle röka.

Sluta röka

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Möjligheten att bli framgångsrik i ditt försök att sluta röka kommer att öka betydligt.

TIPS! Öva bli en bra quitter tills du kan sluta röka permanent. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången.

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. De som lyckats sluta röka brukar ha ett steg för steg plan, och en del bra motivation och stöd för att hålla dem på väg. Informationen i den här artikeln kommer att ge dig den information som behövs för att skapa en bättre plan för dig själv, och kanske hjälpa dig att hålla fast vid den.

När det gäller Array, behöver du veta mycket kunskap. Tack och lov har du nu en grundläggande idé om detta ämne. Det finns många resurser som kan öppnas i din strävan efter information om.