Sluta röka nu och leta efter en ljusare framtid


Hittills är farorna med rökning välkända, men det har inte nödvändigtvis slutat sig lättare. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Dessa tips kommer att sluta röka mycket enklare.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Koncentrera på varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Genom att sova åtminstone åtta timmar varje natt kommer dina mentala förmågor att bli mer akuta och du får mer viljestyrka för att övervinna dina begär.Source link