Sluta röka metoder som har visat sig vara mycket framgångsrik


Det finns många fördelar som kan uppstå genom att sluta röka. Kom ihåg dessa fördelar när du tillämpar användbara tips som dessa. Hänvisa till det när du behöver extra hjälp.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket betyder att du kommer att röka mindre den dagen.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Tänk inte för långt framåt i tiden. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. En kortare tidslinje kan hjälpa till att göra saker mycket enklare på dig både fysiskt och mentalt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till det lokala gym. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång och gå. Utöva inte utan att konsultera din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Du vet många fördelar som härrör från att sluta röka. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Kom ihåg dessa riktlinjer för att hålla dig på rätt spår och vara motiverad under hela processen. Du kommer att känna de positiva effekterna av dina insatser snart!Source link