Sluta röka med dessa enkla tips och tricks


Som vi ses i vetenskapen vet vi att nikotin som finns i cigaretter är verkligen beroendeframkallande. Tyvärr betyder det att det är så svårare att ge upp vanan att röka. Att veta vad som krävs för att avsluta framgångsrikt kommer att hjälpa dig att ta över abstinenssymptomen, så läs vidare för att hitta tips som kan hjälpa dig att lyckas.

Kallt Turkiet

TIPS! För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas i din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du utför någon träningsrutin.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Rådgör med din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. De bör också veta att nikotinuttaget kan påverka ditt humör i början, vilket gör att du verkar oskaraktiskt korthärdad eller grumpig. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Sluta röka

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att sluta röka är fysiskt och känslomässigt svårt för många. Om du använder tipsen i den här artikeln kommer du att få en mycket enklare tid att sluta. Med hjälp av dessa bra tips, i kombination med din egen önskan om framgång, kan du äntligen sluta röka för gott.Source link