Sluta röka med dessa beprövade tips för framgång


Alla rökare som vill sluta har goda avsikter för att sluta. Men de flesta följer aldrig med dem. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Kombinera dessa tips med din sunt förnuft för att sluta röka för gott.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål. Människor med erfarenhet som slutar eller går igenom samma sak som du kan erbjuda sina egna tips och råd. Kontakta lokala samhällsorganisationer som samhällskollegor, fritidscenter och religiösa organisationer att fråga om stödgrupper för ex-rökare.

TIPS! Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller registrera dig för ett gym. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

Om du har svårt att sluta röka, tala till en läkare. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Du kan också få reda på andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Älskade Ones

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka kommer inte bara att minska risken för din egen hälsa, men också risken för dem som finns omkring dig.

Det bästa sättet att sluta röka är att helt sluta. För att börja din resa måste du helt enkelt sluta röka först. Ta beslutet att sluta och låt inte dig själv börja om igen. På det här sättet kan det vara svårt först. Dock har dropp cigaretter totalt sett visat sig fungera ganska bra.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Hela huset kommer att bli uppfriskat, och den inaktuella röklukten kommer inte att dröja kvar för att påminna dig om att röka.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka. Du kanske ser att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Det kan också hjälpa till att få stöd av personer som vet exakt vad du går igenom.

Efter att ha läst ovanstående artikel borde du känna dig optimistisk om hur du kan sluta röka för att leva hälsosammare under många år framöver. Använd de tips som ges här för att slutligen sluta röka och njuta av ett hälsosamt liv.Source link