Sluta röka med beprövade metoder som fungerar


Att röka i dessa dagar kan vara en besvär. Ofta betyder det att upprätthålla ett tobaksberoende att släppa en uppgift eller en konversation för att gå utanför för en cigarett. Om du är redo att äntligen sparka detta farliga missbruk, läs vidare. Följande artikel innehåller ett stort antal användbara förslag för att hjälpa dina ansträngningar att sluta röka en gång för alla.

Du bör försöka lindra smärtan med att sluta så mycket som möjligt. Försök aldrig sluta med kall kalkon. Om du testar detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller plåster. Detta kommer att leda dig vid tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling-taktik. Säg till dig själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka eller försöka dricka ett glas vatten innan du röker.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåliga – en dag i taget. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka kan du börja göra mål på längre sikt.

Många rapporterar gå upp i vikt under eller efter den tid då de slutar röka, så du kanske vill börja äta de frukterna och grönsakerna nu . Du kommer att minimera din viktökning när du gör detta. Du måste påminna dig själv om att din kropp vill äta när du slutar, du borde äta sunt.

Att inte kalla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök att få kosttillskott för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller gummi. Dessa produkter kan köpas utan disk och ger din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är till stor hjälp för att minska abstinenssymtomen.

TIPS! Om du skapar en avslutande plan, se till att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Sätt dig ned och skapa en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Om du är intresserad av att släppa din ohälsosamma vana är det viktigt att du är hängiven att se den igenom. De flesta som slutar göra det på grund av brist på viljestyrka. För att förbli motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Belöna vart och ett av dina milstolpar när du försöker sluta röka. På en veckors jubileum kunde du till exempel besöka en film. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Fortsätt skapa belöningar att arbeta mot tills du glömmer att röka och är redo att gå förbi det helt.

Planera en strategi för att hantera stress nu när du inte röker längre. Anta hälsosammare vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dansa. När du har driftstopp kan du omge dig med trevliga distraktioner, till exempel bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

TIPS! Starta någon typ av träning för att hålla ditt sinne upptaget och hålla dig borta från cigaretter. Rörelse av alla slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Om du vill sluta röka kan du överväga att byta från ditt favoritmärke cigarett. Välj menthol eller ett märke som du tycker är osmakligt. Rök inte mer än normalt eller på ett annat sätt. Detta kan vara ett litet steg mot att ge upp dem.

Sluta röka

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och massor av motivation. Tänk positivt på hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du slutar röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och kommer inte behöva krama ute i regnet och snön för en rök längre! Det finns gott om skäl att sluta röka – vad är ditt?

TIPS! Om du funderar på att sluta, ha en uppriktig diskussion med en läkare. Din läkare kanske kan föreslå att du sluter resurser som du tidigare inte känner till.

Det bästa råd du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Att stoppa är det enda sättet att starta avslutningen. Detta är en enkel lösning för att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna metod är notoriskt utmanande. Det är den mest effektiva metoden över tid!

Du måste hitta sätt att alltid ha din motivation i sikte. Lägg motiverande post-it-anteckningar på uppenbara platser och fundera på att bära något som påminner dig om din önskan att sluta. Oavsett metod du väljer kan denna typ av visuell påminnelse hjälpa dig att avvärja sug och frestelse.

Säg bara "nej" till cigaretter och rökfri tobak. När du frestas kanske inte en enda cigarett spelar någon roll, men det kan sätta dig tillbaka efter allt hårt arbete. Kom ihåg att det att ha "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på fel väg.

TIPS! När du slutar röka behöver du ett hälsosamt sätt att hantera den stress som är förknippad med nikotinutdragningen. Prova gymmet.

Att känna sig redo att sluta röka är halva striden. De råd du just har läst kommer att ge dig den information du behöver för att äntligen sparka denna vana för gott. Prova dessa tekniker för att hjälpa dig att begränsa lusten att röka.Source link