Sluta röka idag med dessa hemligheter från experterna


Med stressen i vårt dagliga liv kan det vara svårt att ta reda på de bästa teknikerna för att sluta röka. Låt inte rökning fälla dig; Fortsätt läsa för att ta reda på hur du kan sluta för gott.

När du väl har bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. En läkare kan känna till metoder för att sluta att du inte är medveten om. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.Source link