Sluta röka idag med dessa hemligheter från experterna


Du vet att du kommer att dra stor nytta i hälsan och på andra sätt när du slutar röka.

Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Även om du sänker sig till cigaretten i slutändan, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många individer har funnit det lättare att avsluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en hypnotisör. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Tips! Var lätt när du slutade röka. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner som vissa antidepressiva medel som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter .

Ersättningsbehandling

Tips! Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan leder dig rastlös, rastlös och blir frustrerad eller irritabel. Kraven kan överväldiga dig. Du kan prova nikotinutbytesbehandling. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, behandla dig själv en film. Efter en tobaksfri månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta din framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kan hjälpa dig till en tankesättning att sluta röka.

Tips! Om du är redo att sluta röka , försök hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte kan hittas någon annanstans.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubbning när du slutar. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Det finns många olika webbplatser som ägnas åt att hjälpa människor att röka. Du kan tycka att det är bra att jämföra vissa tekniker med andra.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Var inte ett nummer!

TIP! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Avsluta kan vara en lång process.

Nu är lika bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopieringen som du behöver vara framgångsrik. Att sluta idag kommer att sluta med att du buktar för en försvagande eller dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för sekundär rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

Om du känner att din viljestyrka är blekande och att du är frestad att nå en cigarett, ring någon för support. Den tid du spenderar chattar kan distrahera dig tills önskan går och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

Djupt andning

Tips! Om du har svårt att sluta röka själv tala med en sjukvårdspersonal. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Prova djupa andningstekniker för att lugna dina begär för en cigarett. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kommer också att driva syre i dina lungor, vilket kan ge dig en uppfriskande känsla. Djup andning kan snabbt och enkelt läras.

Tänk på vilka utmaningar du kommer att behöva möta när du slutar röka. De flesta människor som försvinner tillbaka till rökning, gör det efter några månader att försöka. Det kan vara väldigt frestande att få en snabb cigarett om du är trött eller trött. Se till att du förstår de olika saker som utlöser din önskan att röka.

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp börjar läka sig från den skada du har åstadkommit genom rökning märker du skillnaden! När din kropp förbättras är du mindre benägna att bli frestad att röka.

TIPS! Försök att minska rökning till varje pris för att förbättra hälsan. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation.

Ta flera minuter att tänka på de främsta anledningarna till att du vill sluta. Skriv ner och behåll dem praktiskt i din plånbok eller på fickan. När du har ett lust att röka, dra ut din lista med orsaker och påminna dig själv om varför du slutade i första hand.

Planera belöningar över tiden när du börjar sluta röka resan. Du kommer att spara mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Detta kan hjälpa dig att motivera dig i ett rökfritt liv.

Många som slutar röka utan att använda ett stopphjälpmedel åstadkommer detta genom att ändra sin attityd. Om du förstår att du slutar röka som en "en dag i taget" -fenomen, kommer du att finna det är mycket lättare att hantera.

Tips! När du slutar röka, kom ihåg att den första veckan alltid kommer att vara det svåraste. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan fortskrider.

Att hålla en tandpetare i munnen är en hjälp. Du kan också prova tuggummi eller tuggummi. Undvik att använda mat, eftersom det kan orsaka oönskad viktökning.

Försök att träna djupa andningsövningar när du är i begär. Andas in genom dina näspassager medan du räknar till tio. Håll andan och andas sedan långsamt genom munnen efter att ha räknat till tio. Denna övning hjälper dig att lindra stressen från begär och hjälper dig att fokusera din uppmärksamhet på annat håll.

Du är noga medveten om de många sätten att sluta röka kan vara av stor nytta för dig. Men även dessa fördelar kanske inte är tillräckliga motivation att sluta röka, och detta är fokus för denna guide. Kom ihåg dessa riktlinjer för att hålla dig på rätt spår och vara motiverad under hela processen. Du kommer att kunna springa snabbare och andas lättare innan du inser det.

TIPS! Tänk på det som en gåva för dig själv i stället för att titta på att sluta som ett offer. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv, kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link