Sluta röka genom att följa dessa enkla steg


De flesta människor förlorar motivation innan de verkligen försöker sluta röka. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

Sluta röka

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en process. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Detta stöd kan vara det extra tryck som du behöver för att vara starkt när du slutar.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, online-resurser eller sjukvårdspersonal som kan hjälpa dig genom det.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det ett tag. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått.

Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som är tillgängliga för att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Det är sant att många människor vill sluta röka, men många gör det se inte själva göra det. För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräckligt med motivation att fortsätta att gå när det blir svårt. Ta råd i detta stycke för att hjälpa dig att planera en strategi för framgång.Source link