Sluta röka för alltid med dessa supertips


Det finns många fördelar som följer av ett beslut att sluta röka. Håll dessa knep och tips för att hjälpa dig att sluta. Använd dessa tips för att slutligen lägga narkotikamissbruk bakom dig. Det är inte lätt att sluta röka, men med lite hjälp kan du lyckas.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först försäkra den. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. För många ökar cigarettbehovet under de sena nätterna.

Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de vanvidda fysiska abstinenssymptomen.

Få mycket stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Att prata med dem som delar samma upplevelse kan hjälpa dig genom processen.

TIPS! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gå.

Vilken inverkan har din rökning på dina käras hälsa? Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer sannolikt att nå mål som är relaterade till att sluta.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Din andedräkt kommer inte att lukta som inaktuell tobak längre, inte heller ditt hem. Dina tänder kan till och med vara vitare! Se till att du också fokuserar på de positiva fördelarna med livet efter att du slutat röka.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Effekterna av nikotinuttag kan få dig att känna sig irriterad, deprimerad eller rastlös.

Avsluta tills du får det rätt. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. När du ger in en cigarett, försök att sluta igen omedelbart efter. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Du vet förmodligen hur mycket sluta röka som kommer att gynna dig. Om det inte räcker kan dessa tips hjälpa dig att vara motiverad. Applicera alla de som är lämpliga för din situation för att hålla din motivation upp och slå de intensiva begären. Du kommer snart att uppleva fördelarna med att inte röka.Source link