Sluta röka för alltid med dessa supertips


Behovet av att ge en nikotinberoende kan verkligen vara obekväma och besvärliga sociala situationer. Du måste sluta samtal och gå ut för att ha en cigarett, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Följande artikel innehåller massor av metoder för att hjälpa dig att använda när du försöker sparka vanan.

Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, vägledning och råd om hur du slutar. Stödgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av . Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Tips! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att ta dig tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortsätter röka, var det lite längre att du kunde vara rökfri.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har funnit framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att lyckas sluta.

Tips! Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa till du slutar röka om du behöver hjälp. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten som du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan vara vad du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte har det, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du ringer.

En av de bästa metoderna att sluta röka är att använda en nikotinersättningsterapi till hjälp när du slutar. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös, frustrerad eller irritabel. Cravings kan ibland verka överväldigande. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter ska du fortfarande röka.

Tips! Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Se till dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att gör sluta lättare, till exempel vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta är svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå till en film. Efter en längre tid, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Var beredda med strategier för att hjälpa till att hantera situationer som orsakar ångest. För rökare är sättet att hantera en stressig situation att tända en cigarett. Att ha en alternativ aktivitet planerad att hantera stress kan hjälpa dig att undvika att röka. Kom upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på listan inte eliminerar lusten att röka.

Tips! För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökning, alltid kom ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistik visar att ett stort antal dödsfall i Amerika kan hänföras till rökning varje år.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Det här kan hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Det bästa rådet du slutar röka gör bara. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Stanna helt och låt aldrig dig börja om igen. Denna metod kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. Tipsen här har förhoppningsvis gett dig lite ammunition som kan ta dig resten av vägen mot att sluta för gott. Applicera några av dessa för att avsluta dina nikotin och tobaksbehov.

Det är viktigt att du slutar röka omedelbart. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. När du slutar minskar du risken för skadliga hälsoeffekter. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Ett antal personer vill lära sig mer om Array, men inte alla vet var de borde se. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link