Sluta röka en gång och för alla med dessa effektiva tips


Det kan vara svårt att röka ibland. När du behöver en rök måste du släppa vad du gör och leta efter ett rökområde, vanligtvis utanför. Om du inte råkar ha dina vanliga tobaksprodukter, känner du dig inte till ditt vanliga jag. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så ge dem ett försök.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Om du vill sluta måste du lära dig om att sluta. Många individer som lyckats sluta lyckades inte första gången de försökte. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Avsluta för längre och längre perioder varje gång. Vid någon tidpunkt kommer du att vara så skicklig att säga att det blir permanent.

Erbjud dig själv

TIP! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Gör en lista över de belöningar du kommer att erbjuda dig när du har slutat röka för en dag, en vecka, en månad och så vidare. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Detta ger dig lite extra motivation, och det kan bara hålla dig från att grotta och röka igen.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen för att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. Statistik visar att en av fem amerikaner dör på grund av cigaretter. Var inte en statistik.

"No One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Övertyga dig inte om att rökning en cigarett inte kommer att skada dina bra lösningar; en kommer snart att bli två, och allt ditt hårda arbete kommer att vara för ingenting. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängseln stannar någonsin.

TIPS! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut toxiner, särskilt nikotin, vilket kan ge dig några obehagliga känslor. När de första dagarna har gått, är begär ofta psykologiska. Medan det fortfarande är svårt, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

En av stegen för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. Dessa tips har gett dig tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka. Prova några av dessa tekniker för att befria dig från cigaretterna.Source link