Sluta röka en gång och för alla med dessa effektiva tips


Folk kommer att klaga på hur tufft det är att sluta, men de flesta kände inte rätt sätt att göra det. Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. Fortsätt läsa för en mängd olika tips som hjälper dig att sluta röka.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Att sluta röka kan vara svårt, eftersom det kan hjälpa till att underlätta processen.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväga att prova hypnos. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller gemenskapskollegiet.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att lyckas sluta.

TIPS! När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och att undvika dessa situationer kan hjälpa du slutar röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Hitta något annat för att distrahera dig under dessa tider.

Sluta röka

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Det här hjälper dig att kontrollera din vikt vid denna viktiga tid.

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Så fort du upptäcker vilka metoder som är effektiva och vilka inte är, blir det enklare att sluta. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link