Sluta röka en gång för alla


Även om du förmodligen redan vet hur rökning skadar dig, slutar du fortfarande inte en lätt uppgift. Om du försöker sluta kanske ett tryck i rätt kurs är allt du behöver. Följande tips i den här artikeln hjälper dig att göra det enklare att sluta.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och bra tips som hjälper dig att sluta. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökstopp, kolla din lokala recenter eller i din kyrka.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om inte, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig vikt vid denna avgörande tid.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Du borde inte försöka axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt i det minst till senare. Ta en kort promenad innan du ger dig själv tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Secondhand rök kan påverka hälsokomplikationerna. Genom att sluta röka förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra både dig och de som är friskare.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här hjälper dig att komma igång med dina ansträngningar att sluta.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Om du rökt, ge det en komplett skrubba när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Det här gör att ditt hus luktar rent och friskt, ditt fräscha lukthus kommer inte påminna dig om att röka.

Det är enkelt att berätta själv när du verkligen vill att en annan inte kommer att skada, men det kan ångra alla av ditt engagemang och hårda arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att det med "bara en" kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en gåva till dig själv. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och hur misslyckande att sluta kommer att påverka din hälsa på lång sikt. Detta kan ge dig motivation och hjälp med motivation.

Tips! Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En mängd olika läkemedel finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till mediciner som gör att rökning är mindre önskvärt.

Ta bort alla askor och tändare i ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Att göra dessa saker gör det mindre sannolikt att du inte kommer påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket hjälper dig att minimera den viktökning du upplever.

Rådgivning kan ge upphov till dig i ditt uppdrag att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig orsak till din rökning vana. När du har tagit itu med detta problem, försvinner rökgasen också.

TIPS! Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att gå ner i vikt när du slutar röka. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, gör dessa veggie-snacks en bra idé.

Att sluta röka är tufft för de flesta, men att veta att de bästa teknikerna att sluta gör det lättare . Lär dig av de tips som presenterats här och du kommer att vara ett steg närmare ditt mål att sluta. Applicera de tips som anges här för att skydda hälsan hos dig och din familj.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel har gett mycket information om. Nu kan du sätta de olika sakerna som har gått bort här för bra användning.



Source link