Sluta röka denna minut med dessa bra idéer!


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Även försäkringsbolag kommer att minska din självrisk när du slutar. Så, varför har du inte gjort det än? Det är dags att sluta, läsa följande artikel och hitta tips som kan hjälpa dig att sparka vanan.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista med alla för och nackdelar som slutar ta dig. När du går igenom den taktila upplevelsen och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända enkelt när ditt engagemang blir starkare.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och för att förbättra din hälsa. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Innan du börjar en övningsplan, diskutera det här med din läkare.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

10 minuter

Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat några anti-depressiva läkemedel. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjlig. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt kvarteret eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Nu har du läst mycket användbar information som hjälper dig dina ansträngningar att sluta röka. Avsluta ger dig god hälsa, lycka och en längre livslängd. När du kommer över det värsta av att sluta och kan se ljuset, gå fira! Du förtjänar det!Source link