Sluta röka bra med dessa tips


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Det är möjligt att sluta om din inställning är positiv, och du har viljestyrka och några idéer som de som anges i följande artikel för att hjälpa dig. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Siktmål

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Tips! Tala med din läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfera att sluta. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för sötsaker eller karb- laddade livsmedel. Att ersätta hälsosam mat minimerar den vikt du kan få. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Älskade Ones

Tips! För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Försök hitta nya intressen, till exempel motion, en intressant hobby eller till och med en massage.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte lätt att sluta röka, och du borde vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backupplan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. Du kan lägga ditt fokus på ett spel eller en trevlig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en bra vän kan tänka på att röka.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Det ökar sannolikheten för att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Tips! En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. De är förmodligen utsatta för din begagnad rök, och detta kan orsaka andning och hälsoproblem.

Många vill sluta röka, men många kan inte göra det. De flesta människor som framgångsrikt slutar sin beroende av cigaretter har en solid plan och konstanta motivationsfaktorer som fungerar för dem. Använd tips och tricks ovanifrån för att skapa din egen kampplan, och framgång kan vara din.Source link