Sluta röka börjar nu med dessa tips


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt modiga innan de ens försöker sluta. Att sluta är möjligt om du har en positiv inställning, viljestyrka och några knep för att hjälpa dig på vägen, som de i artikeln nedan. Fortsätt läsa och utnyttja dessa tips på ett bra sätt för att utforma en bra avslutningsstrategi.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka bör du göra det på en så enkel metod som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, lapp eller medicinering rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det mindre svårt att sluta.

TIPS! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att öka din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När något skrivs på kan det påverka hur du tänker på saker.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare stöd efter att ha slutat röka. Det kan vara bra att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, recenter eller högskola, fråga runt.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när de slutar röka. Att förvärva tjänsterna hos en licensierad hypnotisör har visat sig vara effektiv för många andra. En hypnotisör har förmågan att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du äntligen vaknar upp, kanske cigaretter inte har samma lockelse som de gör nu, vilket gör att du har en större chans att lyckas.

Undvik dina triggers att sluta röka med mer framgång. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka på att röka under dessa tider.

TIPS! Om traditionella metoder inte fungerade, överväg hypnos. Många rökare har haft en bra framgångsrate med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar på din sluta att röka. Du kan ta dig ut till en ny filmutgåva efter den första veckan. När en månad har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Förläng sedan tiden mellan belöningen tills du inte längre vill röka.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Detta kan översätta till att göra möten för aktiviteter, som gymmet eller spaet, under de timmar då dina nikotintrang är på topp. När du har fått tid, kan du försöka omge dig själv med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel eller läsa en bok.

Loved Ones

TIP! Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att sugen överväldigar dig, prova några av nikotinersättningsprodukterna som tandkött eller lappar. Dessa produkter som är diskfria kommer att tillhandahålla nikotin till din kropp under ditt slutande arbete.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära och deras hälsa. Din familj utsätts för risken för hälsoproblem på grund av din begagnade rök. Så genom att välja att sluta röka minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller annan typ av sjukdom, utan du minskar också risken att en nära och kär kommer att göra det. Genom att sluta röka kommer du inte bara att skydda dig, utan du kommer också att skydda dina nära och kära.

Minska rökningen. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv. Försök vänta en timme eller så innan du har din första cigarett på dagen. Du kan också röka bara hälften av din cigarett varje gång du tar en rök för att hjälpa dig att skära ner.

Försök och träna när du kan. Att träna efter att ha slutat röka blir lättare, eftersom lungkapaciteten omedelbart börjar förbättras. Det kan också hjälpa till att undvika att ta på sig pund tack vare en långsammare metabolism. Dessutom gör träning din kropp att producera endorfiner, vilket kan ge dig en naturlig höjd. Även om det höga inte kommer att vara så bra som en nikotinhög, kommer det att hjälpa dig att hantera tillbakadragandet av cigaretter.

TIPS! När det är dags att sluta röka, se till att hålla dig borta från de triggers som gör du känner för att ha en cigarett. Ändra till exempel saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Som ni ser, önskar många att de kunde sparka vanan, men misslyckas utan rätt verktyg. De som framgångsrikt slutar röka har vanligtvis en steg för steg-plan och en del bra motivation och stöd för att hålla dem igång. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.Source link