Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp med att sluta här!


Det kan vara svårt att röka ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Om du äntligen har fått nog att röka, och vill sluta läs vidare. Följande artikel innehåller en hel del användbara tekniker du kan använda när du försöker sparka vanan.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Du kan också läsa om andra resurser, till exempel supportgrupper, som hjälper dig att göra det lättare att sluta röka.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till att du vill sluta.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Återstående uppmärksamhet och fortsatt motiverad är två av de största delarna av rökavbrott. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

Använd Internet för att hitta support. Delta i online supportgrupper. Det finns många platser som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina strategier med andra. Om du har ett supportsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

Psychological Cravings

Prata med din läkare om du är seriös om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Det värsta av dina abstinenssymptom kommer att komma under de första 48 timmarna och avsmalna som veckan utvecklas. Från den tiden kommer du oftast att lida av psykologiska begär. Även om det fortfarande är svårt att uthärda, är psykologiska begär mycket mindre traumatiska jämfört med fysiska begär.

Låt inte dig ge upp om du inte lyckades första gången du slutade. Det är normalt för många ansträngningar att misslyckas, oavsett hur organiserad. Var ärlig mot dig själv om varför du misslyckades den här gången och var redo att bekämpa den svagheten nästa gång. Du kan hitta framgång i samma situation nästa gång.

Du har tidigare brukade röka som din kryck vid stressfaktorer. Hitta andra tekniker du kan använda för att slappna av när du känner dig stressad. Meditation, andningsteknik eller yoga kan vara effektiva för lugnande och refokusering av dina tankar.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Om du får ett begär, och du känner att du inte har tillräckligt med viljeställning att avstå, ring någon att stödja dig. Gör ansträngningarna att diskutera dina känslor och reaktioner när det gäller din försvagningsbestämning med en vän eller någon i din familj. Den tid som spenderas under telefonsamtalet hjälper dig att distrahera dig medan begäret passerar, och att du vet att du inte är ensam hjälper dig att hantera problemet.

Om du är trött på att känna behovet av att röka, är du halvvägs att sluta. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Försök med de råd du just lärt och befria dig från din missbruk av rökning.Source link