Sluta låta ditt liv styras av cigaretter: Få hjälp att sluta här!


Du måste vara ordentligt motiverad för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Det finns så många anmärkningsvärda fördelar som kommer med rökstopp. En av dem kommer att vara tillräcklig för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spara mycket pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs vidare för att hitta tips för att hjälpa dig att börja din resa för att sluta röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en 95% chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support, kan erbjuda sina egna tips och råd. För att hitta en stödgrupp nära dig, kolla din lokala recenter, kyrka eller community college.

Tips! Gör dina försök så hanterbara som möjligt.

Deep Trance

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i en djup trance och sedan ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var förut, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Detta kan vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på det raka och smala.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om inte fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, ta ut dig till en film. När du har gjort det en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan finna det bra att träna under de svåraste en del av dagen, en journal eller en ansträngande övning under höga krav. När du har lite tid, omger dig med trevliga distraktioner, spelar spel så att du inte tänker på att röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, din andedräkt och kläder kommer att lukta bättre, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Skriv in denna belöningslista där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kan bara hjälpa dig att motivera dig under svaghetstiden.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Du måste fortsätta genom de utmanande tiderna för att sluta röka. Om du är fullt medveten om alla motivationsfaktorer och bakomliggande drivsystem bakom ditt beslut, blir det lättare att fortsätta. Håll detta råd i åtanke och för att hjälpa dig att hålla dig på vägen till att vara en före detta rökare.

De flesta människor är intresserade av att lära sig Array, men de är inte alltid medvetna om hur man gör det på egen hand. Tack och lov kom du till rätt ställe för att hjälpa dig att komma igång med lärandeprocessen. Lägg nu vad du har läst i den här artikeln för att använda.Source link