Sluta låta din Nikotinavgift styra ditt liv – Sluta röka med dessa enkla tips


Om du inte är riktigt beredd att sluta röka, kommer du att finna det nästan omöjligt att lyckas. Du måste vara kunnig om processen och vad det medför. Det blir lättare att sluta när du lär dig mer om vad du ska göra. De tips som ingår i kommer att tillåta någon att ha rätt verktyg för att bekämpa rökning.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sena nätter kan också vara frestande gånger att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Om situationen kräver det kan din läkare ordinera dig medicin för att sluta röka.Source link