Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavstängningstips


Rökning är inte bara farlig för din hälsa, men kan allvarligt skada hälsan för de personer som utsätts för din rök. Du kan få lungcancer, hjärtattacker, emfysem och många andra tillstånd. Dessutom är begagnad rök skadlig för människor runt omkring dig. Det här är bara några av anledningarna till att du borde sluta. Informationen nedan ska hjälpa dig att nå ditt mål och sluta egentligen.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Försök att berätta för dig själv att du kan få en rök efter att du har gått, eller när du dricker ett stort glas vatten. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

TIPS! Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Ett annat motiv för att sluta är att det kommer att gynna din familj såväl som dig själv. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Fördelarna med att sluta röka kommer också att delas av de personer du bor med.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Rökning är en farlig och ohälsosam aktivitet. Några av de negativa effekterna det kan ha på din hälsa är lungcancer, emfysem och höra attacker. Begagnade rök är ett farligt hälsorisk mot alla som är nära dig. Du kommer sluta röka när du börjar använda informationen i den här artikeln.Source link