Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


De flesta har svårt att försöka sluta röka. Inga botemedel är 100% effektiva hos alla rökare, men varje potentiell avslutningsmetod fungerar för ett segment av befolkningen. Du kan ha några försök och fel framför dig innan du hittar en teknik som fungerar för dig. Genom att använda följande råd ser du att det kan vara enkelt att sluta.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Dessa terapier kan lindra några av abstinenssymptomen, vilket gör det lättare att bryta vanan.

Tips! Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa. Detta stöd och ansvar kan stärka din insats för att sluta röka för gott.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.Source link