Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Liksom med något ämne, ju mer du lär dig och undersöker de bästa sätten att sluta röka, desto lättare kommer du att kunna uppnå det. Följande tips hjälper dig att sparka din vana.

Att skriva något ner kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kanske till och med sluta göra det lättare för att du kan vara fokuserad.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla din lokala recenter eller i din kyrka.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Även om du slipper sluta, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg i taget. Avsluta kan vara en process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, till exempel vissa antidepressiva medel, som kräver recept som kan hjälpa dig att få igenom försöket och försök att sluta.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning som kommer att sluta.

Se till att du tar processen en dag då. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag, försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att ge upp nikotin är en långsam process.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara vridsen eller irritabel på grund av uttag, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är en svår process, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta dig ut på en film. När du når en månad utan att röka, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för vad du än ska fortsätta med din avslutande resa. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt supportsystem. Detta kommer att hjälpa dig att uppnå din gaol.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du låter folk veta dina planer kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Det kan innebära att du knyter motivationsmeddelanden på din kontorsmur eller genom att bära armband för att symbolisera dina avsikter.

Sluta röka

Genom att läsa ovanstående artikel kan du nu bättre förstå hur viktigt det är för dig att lära dig som så mycket som möjligt om de bästa sätten att sluta röka. Du kommer att upptäcka att det är lättare att sluta röka än du inser nu att du vet vad du ska göra och vad du inte ska göra. Applicera råd från denna artikel till ditt eget liv och veta att du kan lyckas i ditt försök att sluta röka.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Det är uppenbart att Array är ett komplext ämne. Men om du har rätt information kan du lyckas. Med detta sagt måste du fortsätta att undersöka och lära dig alla nyheter om. Tänk på denna artikel som början på din forskning om.



Source link