Släpp din cigarettmiljö med dessa rökavbrottstips


Även om det har bevisats gång på gång att nikotin är fruktansvärt för hälsan, har många fortfarande svårt att sparka vanan. Om du är bland dessa personer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Applicera så många som nödvändigt så att du kan komma på vägen för att sluta röka.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortsätter och röker, var det åtminstone lite längre att du kunde vara rökfri.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta rökning. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa . Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker och mål. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilken strategi som passar bäst för dig. Att göra en lista kommer att uppnå detta.

Motion är också en mycket effektiv stressavlastare. Om du är ny att träna, försök att börja långsamt genom att gå en gång eller två gånger dagligen. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte har hänt, fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka ensam. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att stödja dig och fortsätta att påminna dig när du känner dig svag. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Detta kommer att hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta . Tvinga dig att göra något, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten innan du får en cigarett.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det bästa sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Försök bara att sluta och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Håll den här listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Det kan bara hjälpa dig att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla dig på rätt spår. [19659002] Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Detta kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller genom att ha på armband för att symbolisera dina intentioner.

Se till att du tar processen en dag då. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Tänk inte på framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Stanna i nuet och sluta sluta en dag på en tid. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det brukar inte hända över natten.

Det är ganska lätt att säga att du bara röker den här cigaretten, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du ställer till slut. Fortsätt att berätta för dig själv att du gör mycket skada.

Rökvanor är svåra att bryta, men med hjälp av de råd du har läst här kan sluta bli lite enklare. Du förtjänar ett tobaksfritt liv! Ge dig själv en chans att befria dig från denna beroendeframkallande vana. Din belöning kommer att öka hälsan och en känsla av välbefinnande efter att du slutat röka cigaretter.

Ännu lite tid att studera Array för det bästa i framgång. Det första steget i att ha en bra upplevelse är att få den kunskap som du behöver för att lyckas. De solida förslagen i den här artikeln kan göra dig framgångsrik på alla sätt.Source link