Släpp det som rökning vana idag med dessa effektiva strategier


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intressen. Skryter någon om alla de fördelar som rökning har medfört? De som slutat röka någon gång i sitt liv är väl medvetna om vad som är inblandat i att ge upp nikotinvanan. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och hur du kan göra det med framgång.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka och stanna kvar för tid innan du tänder upp. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du delar den här informationen med dem som är närmast dig kan de hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Det kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Tala med din läkare innan du börjar träna rutiner.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att lyckas sluta.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka och äter frukt och grönsaker istället för godis är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kan hjälpa till att undvika, eller åtminstone minimera, viktökning som ofta är förknippad med rökningstopp. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta frisk.

Ingen nonsmoker kommer någonsin att förstå hur du kan tända, även om du vet att det kan skada dig. De vet inte hur svårt det är att sluta. Det finns dock de som har slutat, och deras erfarenhet delades i den här artikeln. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.Source link