Släpp den dåliga vanan och sluta röka idag!


Att behöva uppfylla behovet av att röka kan ibland vara besvärlig. Ibland stoppar du vad du gör för att röka. Du kan också känna sig obekväm att inte ha dina cigaretter på dig hela tiden. Läs vidare för att ta reda på vad du kan göra för att sparka vanan. Denna artikel innehåller många tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Delay Tactic

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

TIPS! När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

Klipp tillbaka på rökning. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Stopp kommer att börja dig på din nya väg. Sluta bara – och börja inte igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

Se till att du noggrant rengör ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. På så sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

Sluta rökaSource link