Släpp cigs, sluta röka råd som är framgångsrik


Det finns få rökare som inte vet att de borde sluta röka. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare har föreslagit att de förbättrar sin hälsa genom att röka. Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; Men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för bra tips för att hjälpa dig.

Dessa personer kommer att erbjuda dig vägledning, support och vägledning för att sluta. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, gemenskapskollegier, så ta tid för att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Hitta metoden att avsluta det som är enklast för dig. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Om du misslyckas, tala med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta för gott.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt som möjligt metod som du eventuellt kan. Undvik att sluta kalla kalkon, som sällan fungerar.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat röka med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig sedan positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter inte tyckas vara tilltalande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Motion är också en lång väg att minska stressavlastaren. Om du inte tränar kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Supportgrupper finns på många ställen, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och håll fast vid dem. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom.

Tala med din läkare för att se om du planerar att sluta röka. Din familjläkare kan erbjuda hänvisningar och resurser som du till en supportgrupp eller har tillgång till.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att ta på sig hela bördan att röka ensam. Du kan också överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke cigaretter som du inte gillar. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig att komma igång på väg att sluta röka.

Om du inte kan göra bort med ett begär Sammanfattningsvis försöker du åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan trots allt inte röka cigaretten. Om du slutar ge dig i alla fall, var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

Tips! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant när du slutar röka. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. Ditt hus kommer att lukta rent och friskt, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

Även de bästa ansträngningarna och planeringen kan hamna Rökning i framtiden. Du kan hitta seger i framtiden.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många rökare kan uppehåll i förlängda timmar leda till ökad efterfrågan. Dessutom är det lätt att underväga frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Tips! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov.

I stället för att tänka på att du måste "sluta", se det som en gåva till dig själv. Fortsätt tänka på alla de positiva effekterna det kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig incitament och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Informera alla som är nära om dina nära och kära att du försöker sluta cigaretter för gott. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du borde också tänka på att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa dig att sluta.

Många gånger kan någon som inte röker inte förstå varför fortsätter du att röka trots riskerna De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. Det finns dock de som har slutat, och deras erfarenhet delades i den här artikeln. Sätt i detta råd att använda i ditt liv för att ställa dig fri från att röka.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du kommer upp i vikt när du slutar röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

För att kunna vara riktigt kompetent inom området Array behöver du känna till många olika saker. Denna artikel har gett dig den nödvändiga informationen, men du måste fortsätta att lära dig i denna bransch. Kolla in nya artiklar och uppdaterade resurser för att hålla dig ovanpå ämnet och att hjälpa dig att ge dig en övergripande fördel gentemot andra.Source link