Släpp ciggarna, sluta röka råd som är framgångsrika


Många människor vet att de inte borde röka, men de röker fortfarande. Det är dock mycket lättare att vilja sluta än att faktiskt sluta. Om du behöver det extra informationsuppsvinget för att bygga din motivation, fortsätt att läsa den här artikeln.

Cold Turkey

TIP! Du kanske vill gå med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att bekämpa sug, få känslomässigt stöd och hitta nya icke-rökare vänner.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite för lite. Kald kalkon är kanske inte den mest effektiva metoden för dig. Statistiskt sett misslyckas personer som försöker kall kalkon 95% av tiden. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en lapp, terapi eller medicinering. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina ursprungliga abstinenssymtom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Hypnos har visat sig vara en effektiv metod för stopprökning för många människor. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektivt och har visat sig framgångsrikt för många människor. Hypnotisören placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och sätter in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du äntligen vaknar upp, kanske cigaretter inte har samma lockelse som de gör nu, vilket gör att du har en större chans att lyckas.

Innan du börjar din plan att sluta röka, skapa en personlig lista med åtgärder du kan vidta sluta. Anpassa denna lista till ditt liv och behov för att sluta effektivt. Det finns vanligtvis många olika sätt att uppnå ett visst mål, och folket varierar på vilka av dessa sätt som är mest effektiva för dem. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

TIPS! Koncentrera dig om varje dag när det kommer att hjälpa dig att sluta röka. Det finns inget behov av att stanna vid att stanna för evigt; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du befinner dig just nu.

Fortsätt försiktigt dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Överväld dig inte genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Det finns inget fel med att sätta långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att upphöra med rökning först.

Börja träna hemma eller gå med i det lokala gymmet för att hålla dig upptagen och förhindra dig från att röka. Motion kan också fungera som en stressavlastare. Om du inte tränar, börja långsamt med några promenader. Tala med en läkare innan du påbörjar någon form av träningsprogram.

Sprack inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Detta kan översätta till att göra möten för aktiviteter, som gymmet eller spaet, under de timmar då dina nikotintrang är på topp. Du kan sätta ditt fokus på ett spel eller en rolig bok istället för att röka. Till och med ett besök med en god vän kan hålla ditt sinne från att röka.

TIPS! När lustet att röka blir överväldigande kan du försöka använda en fördröjningstaktik. Tvinga dig själv att vänta minst tio minuter innan du ger dig lycka.

För att undvika påminnelsen om att röka lukt, rengör ditt hus ordentligt när du bestämmer dig för att sluta. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler så att det inte luktar som rök. Detta kommer att göra det så att du inte påminner om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Som du kan se, om du verkligen försöker, är det möjligt att sluta röka. Nyckeln är att hålla sig bestämd och hålla sig till alla planer du har lagt upp för dig själv. Den här artikeln innehåller en rad effektiva taktiker för att hjälpa dig göra just det och slutligen leva ett liv utan rökning.Source link