Se nedan för utmärkt sluta röka information


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intressen. Har du någonsin pratat med någon annan som röker och får dem att prata om hur bra deras cigarett är för dem? Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Läs den här artikeln för att få reda på hur du kan utveckla en plan för att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Tips! Om du försöker sluta röka, få mycket vila. För många ökar cigarettbehovet under sena nätter.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det genom. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Tips! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när begäret sparkar in eller trycket lägger till. Försök gå till gymmet, ta upp en helt ny hobby, eller få regelbundna massage när du blir hungrig. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, till exempel att leka med dina husdjur eller barn.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök är farlig, och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden. Att sluta innebär att du sparar hela din familj från en livstid av sjukdomar. Det betyder att hela din familj kommer att dra nytta av att du slutar.

Överväg att använda ett nytt märke när du börjar tänka att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Inte på något sätt bör du röka mer av din nya cigarett än vad du gjorde av den sista. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Sluta röka

En stark och positiv mental attityd kan gå långt för att hjälpa dig att sluta röka. Försök att tänka på hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du har slutat. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Det finns många anledningar att sluta röka – vad är ditt?

Försök att inte röka så mycket. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. När du vaknar upp varje morgon, försök att vara uppe i minst en timme innan du tänder upp dagens första cigarett. När du försöker sparka vanan, kan det vara till hjälp att du kan skära ned genom att bara röka hälften av varje cigarett.

Tips! Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat i 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett och vet att de riskerar att sätta på sig deras hälsa. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Men framgång är möjligt, och många tidigare rökare har delat sina hemligheter om framgång i den här artikeln. Använd deras råd och erfarenheter för att göra det möjligt för dig att röka.Source link