Se här för att sluta röka råd som fungerar bra!


Din familj önskar att du slutat röka. Din läkare berättar förmodligen att du slutar vid varje möte. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Så, varför har du inte slutat röka än? Det finns ingen bättre tid än nu att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

TIPS! Om du är uppriktig i din strävan att sluta, hitta en supportgrupp och hålla fast vid dem. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.Source link