Sätta stopp för din rökning – för gott!


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Att skriva något ner kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kanske sluta sluta.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då . Avsluta kan vara en lång process.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, patchen eller medicinen rekommenderas. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och råd om hur man ska sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, gemenskapskollegier eller community college.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig och ge dig sedan positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket gör att de blir enklare.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du ska vänta fem till tio minuter innan du röker.

TIP! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Se till att du tar processen en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, som hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Det här kan vara den extra motivation du behöver för att hålla dig rak och smal.

Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, slutet på en måltid eller körning, så att du inte automatiskt dra ut en cigarett ur vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Det här hjälper dig att undvika nikotinuttagssymtom.

TIPS! Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruket utan smärta och påfrestning av uttag.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan stärka din lösning genom att komma ihåg varför du ville sluta röka i början.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan påverka hälsokomplikationerna. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och de som är friskare.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka på att röka under dessa tider.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de hjälper dig att hålla dig på rätt spår. Ett stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta kan hjälpa dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Som du kan se är det möjligt att sluta röka om du verkligen försöker. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Om du kan göra detta och genomföra de tips som finns här, borde du kunna sluta röka permanent på kort tid.

För att du ska vara riktigt kompetent inom området Array behöver du veta en massa olika saker. Fortsätt med att lära och lägga till grunden för information som du hittade i den här artikeln. Håll alltid ett öga på stora möjligheter eller ny information för att få en kant.Source link