Sätta på rökning till ett slut! Avsluta idag med dessa förslag


Din familj önskar att du slutar röka. Din läkare säger att om du inte gör det kan du få allvarliga hälsokonsekvenser. Ditt försäkringsbolag spelar även chimes i genom att erbjuda dig en sluta rabatt rabatt. Det beror på varför du inte har slutat än? Det är dags att sluta röka för gott, så använd följande tips för att hjälpa dig att ge upp vanan.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du vaknar kan du konstatera att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte gå kallt kalkon.

Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och triumfera att sluta. Din läkare kan ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Vissa människor tycker inte om tanken på att sluta kall kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

TIPS! Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, deprimering eller frustration.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

TIPS! När du tänker sluta byt märken. Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande.

Gör en plan om hur man hanterar stressiga stunder. Ditt rökningsliv var fyllt med att reagera på stress genom att tända en cigarett. Om du har en reservplan av tillgängliga alternativ, kommer du att vara mindre benägna att tända. Genom att ha en plan på plats, kommer du att kunna undvika uppmaningen att röka.

Gör inga undantag till din nya, rökfria regel. Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan ångra allt ditt engagemang och hårt arbete, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg vad du redan har genomgått och säg bara nej.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga farväl att röka för alltid. När du är fri från att röka, blir du friskare, mer nöjd med dig själv och dina val, och du kan sluta leva mycket längre. Spara pengar du skulle ha spenderat på cigaretter och köpa något bra för din familj.Source link