Sätt du kan sluta röka för gott


Du måste vara korrekt motiverad för att framgångsrikt övervinna din rökning beroende. Det finns många anmärkningsvärda fördelar att sluta röka. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och känna och se ung igen. Så läs den här artikeln för tips som hjälper dig att börja din resa för att sluta röka.

Att ta upp problemet skriftligt kan ändra hela ditt perspektiv. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare och kan till och med sluta göra det enklare, eftersom du kan förbli fokuserad.

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver stödgrupper.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Dessa människor kommer att ge dig vägledning, vägledning och bra tips som hjälper dig att sluta. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller till och med gemenskapskollegiet för att hitta dessa stödgrupper.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du är bekväm med åtagandet att sluta.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns mediciner, till exempel vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stalla i tid innan du tänder upp. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som uppstår genom att sluta röka. Det här hjälper till att kontrollera din viktökning som du kan uppleva

Om du slutar röka kall kalkon är inte ett alternativ, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Om du till exempel går en hel vecka utan rökning, behandla dig själv en film. Efter en tobaksfri månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte regelbundet äter på. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du glömmer uppmaningen att röka.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Det kan göra att cigaretter verkar mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta är en metod som kommer att få dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas under första och andra gången. När du slutar röka, försök att förbli rökfri under den längsta tiden som du eventuellt kan. Om du börjar röka igen, välj omedelbart ett nytt datum för att sluta. Varje gång du slutar röka och få ett återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera ett avtal med din läkare. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Tips! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du kan inte göra det själv. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig.

Det enda sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Att stoppa helt är det enda sättet att starta din resa. Sluta bara röka och låt dig inte börja igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Du kan hitta stöd i form av onlinemiljöer och forum. Det finns många platser som är avsedda att hjälpa människor sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med strategier och hanteringsmekanismer med andra som förstår din kamp.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Ta ovanstående råd till hjärtat och det hjälper dig att hitta styrkan till soldaten.

Tala med dig om du vill sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka, om han eller hon känner att det är nödvändigt.

Lär dig så mycket som möjligt om Array från ovanstående artikel. Lär allt du kan och fortsätt att lära dig i morgon och därefter också. När du har rätt information till hands kan du fatta utbildade beslut om.Source link