Över 40 år och vill sluta röka? Prova dessa bra tips!


Rökning är en ohälsosam aktivitet som påverkar alla som gör det och alla som råkar vara runt den. Det kan leda till emfysem, emfysem, hjärtinfarkt och olika andra hälsa frågor. Folket som andas i din handtvätt ger lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det här är bara några av anledningarna till att sluta är så mycket viktigt. Artiklarna här ger dig råd om att du slutar effektivt.

Att skriva saker ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta vara svårare genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas inte. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du delar informationen med dem som är närmast dig kan de göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan vara det du behöver förblir motiverade och faktiskt sluta.

Se till att du får gott om vila om du arbetar för att sluta röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får en full natts sömn, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vilka som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försök och prövningar att sluta.

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Nikotinutbyteterapi

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinersättningsterapi. Uttagssymptom innefattar depression, deprimerad eller frustrerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas på grund av brist på viljestyrka. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna till att du slutar röka i början.

Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, ta ut dig till en film. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer uppmaningen att röka.

Rökning cigaretter är dålig för din hälsa. Det finns flera hälsoproblem i samband med att röka som hjärtinfarkt, cancer, hjärtsjukdom och emfysem. Röket från begagnad inandning är också en mycket farlig sak, och är därför farlig för allmänheten som helhet. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du bättre chans att lyckas i ditt försök att sparka vanan.Source link