Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Varje rökare är medveten om att de måste sluta. Har du någonsin hört en rökare säger hur hälsosamt de trodde att deras vana var? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men ex-rökare har levt resan. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och hur du kan göra det framgångsrikt.

Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist som hjälper dig att få den hjälp som du behöver för att lyckas . Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, drabbningssymtom och till och med irritabilitet.

Du kan belöna dig på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Fråga din läkare i förväg om att börja någon träningsrutin.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låt dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Användning av dessa nikotinavgivande OTC-produkter i kombination med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Nå ut till dina vänner och familj för att få hjälp när du bestämmer dig för att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.

För att sluta röka framgångsrikt måste du förbli engagerade att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du inte gör. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, hitta hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Tips! När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Tänk på alternativa aktiviteter under de tider du normalt hade haft en cigarett.

När du planerar att sluta röka, se till att inte låta rädslan för misslyckande påverka processen. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du slutar försöker du hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Vid någon tidpunkt kommer du vara så skicklig att sluta att det blir permanent.

Många gånger kan någon som inte röker inte förstå varför du fortsätter att röka trots riskerna. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Sätt dessa idéer till handling så att du kan befria dig från denna vana.Source link