Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Alla rökare förstår att de borde sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Följande artikel kommer att ge dig några av sina beprövade tips.

Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet, och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

TIPS! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Med fördröjningstaktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå och göra något annat.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Ibland är det bara att ge dig lite mer tid för att hålla dig från att ta en puff. Om du, trots försening, fortfarande har en cigarett, kommer du åtminstone att ha tagit lite tid, vilket innebär att du kommer att röka mindre den dagen.

När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om din planerade förändringar. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta stöd och ansvar kan stärka din ansträngning för att sluta röka för gott.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

TIPS! Om din kalla turkey-ansträngning att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa överkonditorprodukter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Han kan också ge dig information om lokala supportgrupper, onlinematerial eller medicinsk personal som kan hjälpa dig genom det.

Innan du slutar röka, kunna fortsätta att vara upptagen med att sluta för gott. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan ge dig själv motivation genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritation.

För en nonsmoker, belyser en cigarett och puffar bort på det, absolut ingen mening alls, med tanke på att alla är medvetna om farorna med rökning. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd denna information för att befria dig från att vara slav till cigaretter.Source link