Lyckas med att sluta röka med dessa användbara tricks


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa hälsoeffekter för dig och alla omkring dem. Rökning orsakar allvarliga hälsoproblem som cancer, emfysem och hjärtattacker. Den begagnade röken är också farlig. Det här är bara några skäl att sluta är så mycket viktigt. Fortsätt läsa för att upptäcka flera sätt att underlätta processen.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara mycket fördelaktigt att nätverk med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig . Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Du behöver hjälp av andra under denna process.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Rökning dödar inte bara rökare, utan också deras nära och kära. Det finns olika hälsorisker, som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Secondhand rök från cigaretter är också farligt, och hotar hälsan hos dem runt dig. Du kommer sluta röka när du börjar använda informationen i den här artikeln.Source link