Ljuka steg mot att få frihet från tobak


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt inte är kapabla. Informationen och strategierna i den här guiden hjälper dig att ta de första stegen du behöver ta och du kan börja jobba med att vara rökfri.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Sluta röka

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Ta en dag i taget när du slutar röka. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Vanligtvis kan människor inte sluta röka om de inte har en positiv utsikt. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en varumärkesbyta. Genom att byta till ett varumärke du inte gillar smaken av, kanske du inte vill ha en cigarett så ofta som tidigare. Båda som begränsar antalet cigaretter du röker och inte inhalerar medan du röker kan hjälpa dig att sluta. Detta kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar att sluta.

Du kommer bli bättre att sluta varje gång du gör det. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Förhoppningsvis kommer du så småningom att komma till ett ställe som du kommer att sluta och det kommer att vara för evigt.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; bara sluta för idag.

När du slutar röka, städa ditt hem grundligt, om du rökt inomhus. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Istället för luktande rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

När du slutar röka, kom ihåg att processen blir svåra under den första veckan. Under de första två dagarna kommer din kropp att eliminera all nikotin du har konsumerat. När det är borta kommer dina känslor av begär att bero på psykologiska orsaker. Trots att psykologiskt begär kan vara svårt att hantera, är de inte så nära som traumatiska som fysiska begär.

Sluta röka

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta idag. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Konsumera mycket av råvaror, fröer och nötter under avslutningsfasen. Det finns olika anledningar till att äta dessa hälsosamma, kaloriföda livsmedel hjälper dig medan du försöker sluta. Att ha en ersättning för att klara sig för rökning kan hjälpa till, särskilt om du håller din mun och händer upptagen. Att fokusera på hälsosamma mellanmål kan också hjälpa dig att undvika den viktökning som ofta kommer med att sluta. Vitaminerna och näringsämnena vill bara ha dig när du går genom tillbakadragande.

Att skicka vanan kan vara en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Det behöver inte vara en omöjlig uppgift. Om du har viljestyrka, tålamod och tid, då är det genomförbart. Att veta så mycket som möjligt om hur andra slutar kommer att vara en stor fördel för din egen avslutande strategi. Om du lägger på vad du har lärt dig här i praktiken kommer du att göra med cigaretter för livet!

TIPS! Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.Source link