Letar efter sätt att sluta röka? Idéer du kan använda


Rökare vet att de inte borde röka. Det är tveksamt att du kommer att ha träffat en medrökare som faktiskt tror att det finns hälsofördelar med cigaretter. Icke-rökare har ingen aning om vad som slutar ta, men ex-rökare gör. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och hur du kan göra det framgångsrikt.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att ta upp problemet skriftligt hjälper dig att se det tydligare. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en betydande skillnad under året.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dag-till-dag. Ta en dag i taget när du slutar röka. Ibland när du tror att dina mål inte är så långt borta, blir du mer mentalt och fysiskt förberedd. När varje dag går, förläng din tidslinje lite mer in i framtiden.

övningsrutinSource link