Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Massor av människor rapporterar att det är mycket svårt att sluta röka, men det kan bara vara för att de inte är helt säkra på hur man gör det. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. Läs vidare för tips som hjälper dig att sparka vanan en gång för alla.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Tips! Sluta röka gradvis. Undvik att gå på kall kalkon.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med ditt slut, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller gummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. När du är omkring människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och emotionella utmaningar som är förknippade med att sluta.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka . Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du går längs vägen. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt som du inte tänker på att röka längre.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, behärskar du konsten att sluta. De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Användning av denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Avstå från att röka för varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna teknik kan vara tuff, men fördelarna är extraordinära. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

När du är frestad att röka, säg själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte ens en puff. "Du kanske tänker att du kan hantera att ha bara en cigarett, men i själva verket kommer den ena cigaretten förmodligen att ångra alla dina avslutande ansträngningar. Lös innan du ens är frestad att aldrig försöka "bara en".

Sluta röka

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en lång process.

Sluta röka så snart som möjligt. Välj inte ett datum för framtiden, sluta nu! När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna hos andrahandsrök.

Du har antagligen märkt att din rökvanor blir värre i stressperioder. Om så är fallet är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna! Försök meditera eller yoga, eftersom det kommer att ta kanten av dina stressnivåer på ett mycket hälsosammare sätt än att röka.

Rökningstopp

TIPS! Sluta röka dagligen. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag.

Det finns också mediciner och behandlingar som du kan göra för att hjälpa dig sluta röka, så du kanske vill prata med din läkare om vad dina alternativ är. Det finns många rökningstoppningsalternativ. Det finns många olika sätt att eliminera din rökning vana inklusive nikotin ersättning terapier och föreskrivna läkemedel. Du bör kontakta din läkare om eventuella kontraindikationer innan du försöker röka.

Om du funderar på att sparka din cigarettvanor, skapa en detaljerad lista över saker som motiverar dig att hålla fast vid det. Du bör häfta denna lista till ditt cigarettpaket: När du vill ha en cigarett, läs den här listan istället.

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag den här artikeln har hjälpt dig i din strävan efter kunskap. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.Source link