Letar du efter information om att sluta röka? Se tipsen nedan!


Många människor tror felaktigt att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna och villiga att sluta. Medan sådan taktik faktiskt kan hjälpa, behöver det inte vara så svårt. Det finns många verktyg och tekniker tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka framgångsrikt.

Att skriva något ner kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och kan till och med göra slut på att du kan fortsätta fokusera.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att detta kommer att misslyckas för dig. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra, tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bra.

TIPS! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till mycket, eftersom du skapar en källa till riktning.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och vägledning för att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, gemenskapskollegor eller kyrkor lokalt.

Överväg att byta varumärken när du börjar tänka att sluta röka. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig på väg att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om ditt mål i sikte. Det bästa sättet att sluta är att få folk runt som stöder systemet på plats. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

TIPS! Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av livet.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har sluta. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan börja sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska rökning.

Sluta röka

Tips! Vila är viktig när du slutar röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka.

De flesta människor slutar inte röka första försöket. När du slutar röka, försök hålla dig till avhållsamhet så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig under vägen.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta röka. Stopp är det enda sättet att starta din resa. Försök bara sluta röka och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att den här metoden kan vara ganska effektiv.

Om du har rökt inuti ditt hus, rengör allt grundligt, så det luktar inte av rök. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina gardiner och draperier och tvätta dina väggar. På detta sätt, och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få tag på deras stöd för att sluta röka. Gör klart att du behöver stöd, men det hjälper inte om dom är dömande.

Du måste hitta sätt att alltid ha din motivation. Det kan innebära att motivationsmeddelanden läggs på din kontorsmur eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinforum. Det finns hundratals användbara webbplatser helt fokuserade på att hjälpa rökare ge upp sin vana. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra olika avslutningsmetoder med andra människor.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symptom som du normalt röker.

Tips! Om du inte tror att du kan sluta Använd en gång nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. När du använder dessa mediciner, ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett kommer att bli bra, men det kan förvandlas till ytterligare några dagar eller till och med år med rökning och det Det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om fel väg.

Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När det är borta kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom, kommer det att göra att de motstår dem betydligt mindre traumatiska.

Nu är det dags att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det till en större motivation att sluta.

TIPS! Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt tar ut en cigarett utan vana.

Träning genererar en hälsosam vilken kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

Det är möjligt att sluta röka. Det är inte lätt, men det finns många sätt att bota begäret. Medan det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om att sluta, och dess frestelser, kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.

Det finns tyvärr en mängd data om Array som finns tillgänglig online, så läs allt. Så fortsätt att lära dig allt du kan om ämnet innan du skapar en plan så att du kan skapa den bästa möjliga. När du lär dig vad du kan, kan du bättre bestämma vad du ska göra om.Source link