Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


Många rökare tycker att sluta är mestadels en fråga om att bli av med tobaken och förlita sig på ren beslutsamhet att sluta. Detta tillvägagångssätt kan fungera, men det kan vara lättare än det. Följande artikel kommer att presentera några väldigt hjälpsamma tekniker och de olika hjälpmedel som finns tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka för gott.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Craving Strikes

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. När en längtan slår, berätta för dig att hålla på i bara tio minuter. Hitta något produktivt att göra under de tio minuterna, och chansen är att begäret blir mindre intensivt när de är över. Om detta inte händer omedelbart, fortsätt att upprepa denna teknik.

Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Tänk på att sluta kommer att göra dig hungrig, så du kan också mata dig något hälsosamt.

Tips! Ta bara varje dag som det kommer. Det är en stor process att sluta röka.

Samla stöd från alla som du älskar. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Att sluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Du kan förbli engagerad genom att tänka på anledningen till att du vill sluta.

Support Group

TIP! Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Försök inte göra det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill förändra.

Om du vill sluta röka för gott kan du behöva träna. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Med tiden kommer du att gå tillräckligt länge för att du inte känner att du behöver röka igen.

Förhoppningsvis har du en tydligare förståelse av de åtgärder du kan vidta för att befria dig från greppet av en rökvanor. Medan du säkert kan förvänta sig att kräva cigaretter från tid till annan, blir dessa begär lättare att motstå med lämpliga hanteringsmekanismer. Ovanstående råd bör vara till hjälp för dig när du skapar bättre hanteringsmekanismer.Source link