Letar du efter effektiva sluta röka råd? Prova tipsen nedan


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att sluta röka. Det finns en myriad av fördelar att sluta röka. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när saker börjar bli svåra. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs vidare för att hitta tips för att hjälpa dig att börja din resa för att sluta röka.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan få en djupgående effekt på hela ditt perspektiv. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så enkelt som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en stor chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller behandling kan vara till hjälp. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstegen och sluta sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväga att prova hypnos. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör.

Dessa människor kan bli dina vänner och tips om hantering. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, rec center eller community colleges.

Hypnos kan vara något du borde försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har hittat framgång med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och sedan ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon använder du nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du få från cigaretter.

Tips! När du slutar röka är det en daglig händelse. Att sluta kan vara en lång process.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller läser en bok, behöver du inte hitta något annat att göra med dina händer, så det kräver inte automatiskt att du röker. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå till en speciell restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta din framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand Smoke

TIPS! Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och flytta med en hälsosammare livsstil. Det är viktigt att de förstår att du behöver sitt odödliga stöd.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med dig. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som älskar dig friskare.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Tänk positivt på förbättringen av ditt liv du kommer att ha. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare kommer dina tänder att vara, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta.

Om du röker hemma, se till att du rengör huset noggrant, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få hjälpmedel för att hjälpa dig längs vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i ditt system stadigt när du arbetar med att inte röka.

Planera hur du lyckas hantera de stressiga tiderna. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.

Håll dig fri från platser eller saker som du skulle bli frestad att röka.

Ät mycket grönsaker, frön, nötter och frön medan du slutar röka. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka av många skäl. För en sak som ständigt har något att göra med dina händer och mun kan du beteende ersätta rörelsens rörelser. Att äta denna typ av diet kan hjälpa till att minska eventuell viktökning. Näringsämnena hjälper dig också att känna under uttag.

Tips! Att sluta röka vana är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt uppmanar dig att röka.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara emotionellt orsaker som är relaterade till din rökning vana. När du tar itu med problemet kan det vara lättare för dig att sluta.

Sluta röka

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Håll råd från den här artikeln i åtanke för att bränna dina ansträngningar för att sluta röka och kunna motstå framtida frestelser för att tända upp.

TIPS! Det tar åtagande att gå igenom processen att sluta, vilket betyder att du behöver fatta beslutet att göra det. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har den bästa tanken.

Upptäcka fakta om Array är ibland svårt, men den här delen kan hjälpa mycket. Studera informationen ovan tills du förstår det tydligt. Webben kan också fungera som en bra plattform för information om.Source link