Låt inte rökning fortsätta att rota dig för hälsa


Motivation är nyckelfaktorn för att äntligen kunna kasta cigaretter från ditt liv. Du kommer att uppleva många fördelar med att ge upp denna vana. Allt som krävs är några bra skäl att övertyga dig om att dina insatser kommer att vara värda. Tänk bara på hur du kan spara pengar, ditt utseende och till och med ditt liv genom att sluta. Du skyddar även din familjs hälsa eftersom du inte längre röker runt dem. Fortsätt läsa för att hitta tips och tricks, som hjälper dig att lyckas med att sparka vanan.

När det gäller att stoppa röken, gör inte sakerna ännu svårare än de redan är. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du börjar bli bekväm med ditt engagemang för att sluta röka, kan du börja göra längre siktemål.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många människor, om du är sent, kommer det att göra att du vill röka. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. När du får resten du behöver, är det lättare att fokusera på ditt engagemang för att stoppa och motstå frestelsen att ge efter efter begär.

TIPS! Du måste göra din rökning avstängd så enkelt du kan. Undvik att gå kallt kalkon.

Försök inte sluta röka utan stöd. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Tala om ditt problem och prata om några av de saker du vill förändra.

Medan du slutar röka, låt dig själv få en belöning när du når vissa milstolpar. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att lyckas sluta röka. Tänk på de saker som motiverar dig mest, och du får din bästa chans att inte ge upp. Försök att följa de tips du har lärt dig här, och börja på vägen för att sparka din rökvanor, permanent.Source link