Lär dig hur man slutar röka med dessa tips


Med alla tryck och påfrestningar i dagens värld kan det vara svårt att veta hur man slutar röka. Lyckligtvis kan följande råd hjälpa dig att motstå dessa tryck och slutligen sparka rökning vana.

Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och känslomässiga utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Om du behöver röka, försök att fördröja det. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Skulle du fortfarande ge dig in efter begäret, tvinga dig själv att vänta, kan den extra tiden sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

Ersättningsbehandling

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Cravings kan vara extremt svårt att motstå. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

Tips! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Ta din resa dag för dag och fokusera på ögonblicket istället för framtiden.

Innan du slutar röka, kunna fortsätta att förbinda dig för att sluta för gott. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

De tips som ges i den här artikeln ska ge dig verktyg och förtroende för att sluta röka. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.Source link